Rock News

Sharon Osbourne explică de ce Ozzy nu a participat în acest an la "Grammy Salute To Music Legends"

Sharon Osbourne spune că a refuzat să îl lase pe Ozzy să participe la evenimentul "Grammy Salute To Music Legends" din primăvară pentru că a fost "supărată" de tratamentul Academiei vis-a-vis de trupa Black Sabbath.

Trupa britanică de metal heavy metal a fost onorată cu un premiu pentru întreaga carieră la ceremonia din 11 mai și un concert live omagial la Teatrul Dolby din Los Angeles, California. Membrii Sabath, Tony Iommi (chitara) si Geezer Butler (bass), precum si bateristul Bill Ward au aparut in persoana sa accepte premiul.

Sharon Osbourne și-a exprimat nemulțumirea față de tratamentul pe care Academia l-a avut vis-a-vis de Black Sabbath în timpul unui interviu recent cu Celebrity Access Encore.

Ea a spus: "Am fost atât de supărata pe Grammy-urile din acest an pentru că le-au acordat premiul pentru intreaga cariera, dar nu in timpul ceremoniei pe care o știm cu toții drept Premiile Grammy [pe CBS]. Au făcut-o intr-o ceremonie distinctă, care va fi difuzata pe o altă rețea, mai târziu [pe PBS, urmeaza sa se difuseze in aceasta toamna]".

In cadrul ceremoniei din acest an, au fost onoraţi muzicienii din Black Sabbath, George Clinton & Parliament-Funkadelic, Billy Eckstine, Donny Hathaway, Julio Iglesias, Sam & Dave şi Dionne Warwick.

Foto: Getty Images/ Guliver.