Rock News

Killswitch Engage: Diversitatea este la ea acasă pe discul „Atonement”

„Nu aș schimba absolut nimic, iar ăsta este un sentiment grozav,” spune cântărețul Jesse Leach despre noul material.

Solistul Killswitch Engage, Jesse Leach, a discutat cu United Rock Nations despre următorul disc al trupei, spunând că acesta este pe primul loc ca diversitate dintre toate albumele lansate de formație până acum.

„Am senzația că am reușit să includ multe momente din viața mea și modul în care văd eu lumea,” declară Leach. „Nu aș schimba absolut nimic, iar ăsta este un sentiment grozav. Sunt foarte mândru (de cum a ieșit)”.

Poți asculta întregul interviu mai jos dacă vrei să mai afli câteva detalii despre material, dar și despre perioada de recuperare a lui Jesse după operația de corzi vocale.

Noul album Killswitch Engage„Atonement”, va apărea pe piață în luna august, pe data de 16. Până atunci, poți asculta primul single extras de pe album, „Unleashed”.

Leach nu a mai avut răbdare și, luna trecută, a postat pe pagina personală de Instagram câte ceva despre disc: „La început, am fost un pic dezamăgit că niște piese care îmi plăceau foarte mult nu au ajuns pe varianta finală. Acum, după ce a trecut ceva timp (în care nu am ascultat discul), parcă l-am auzit pentru prima oară. Trebuie să recunosc, sunt foarte satisfăcut!”

Casele de discuri care se ocupă de lansare sunt Metal Blade Records în SUA și Sony Music Entertainment în restul lumii. Fostul solist al americanilor, Howard Jones, a contribuit la una dintre piese.

Iată și lista de melodii a discului „Atonement”:

  1. Unleashed
  2. The Signal Fire(feat. Howard Jones
  3. Us Against The World
  4. The Crownless King(feat. Chuck Billy
  5. I Am Broken Too
  6. As Sure As The Sun Will Rise
  7. Know Your Enemy
  8. Take Control
  9. Ravenous
  10. I Can't Be The Only One
  11. Bite The Hand That Feeds

Foto: Facebook