Rock News

Five Finger Death Punch - detalii despre noul disc de studio

Cel de-al optulea disc semnat Five Finger Death Punch va fi un carusel muzical, după spusele chitaristului Zoltan Bathory.

„Albumele noastre ajung mereu să fie un amestec,” declară el în videoclipul dedicat celei de-a unsprezecea zile de înregistrări.

Discul va apărea pe piață spre sfârșitul anului ăstuia, de producție ocupându-se Kevin Churko, colaborator deja consacrat al trupei.

Din păcate pentru băieți, nu au posibilitatea de a înregistra în formulă completă. Toboșarul Jeremy Spencer a suferit două operații pe coloană care l-au determinat să se retragă din trupă. Până acum, FFDP nu au găsit un înlocuitor permanent pentru talentatul lor fost coleg, deși Charlie Engen s-a descurcat remarcabil în spatele setului de percuție în timpul turneului de toamna asta, tot el fiind și cel care participat la sesiunile de studio pentru noul disc.

Spencer a decis să se reprofileze parțial – artistul a devenit ofițer de poliție în rezervă al Departamentului de Poliție din Rockport, Indiana. Americanul își împarte timpul între Las Vegas și Rockport, conform publicației 14News, din cauză că mai are câteva proiecte de care se ocupă. „Sunt ocupat, am alte proiecte în derulare. Doar pentru că nu mai fac parte din formație, nu înseamnă că am renunțat la muzică,” a completat Jeremy.

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200. Discul a fost lansat pe 18 mai 2018 și a fost vândut în 71.000 de exemplare până pe 24 mai, 60.000 fiind copii fizice ale acestuia.

Foto: Facebook