Rock News

Lui Jesse Leach (Killswitch Engage) i se pare că noul album al formației nu are nevoie de modificări

„Mesajele, tonurile, ordinea melodiilro pe album, coperta, tot vibeul pe care îl transmite discul ăsta este fresh!” scrie Leach pe Instagram.

Noul album Killswitch Engage va apărea pe piață toamna asta, iar solistul Jesse Leach a declarat pe pagina personală de Instagram că nu ar schimba absolut nimic în ceea ce privește materialul.

„După toate chinurile la care s-a adăugat și operația de corzi vocale… trebuie să spun că nu aș schimba nimic. La început, am fost un pic dezamăgit că niște piese care îmi plăceau foarte mult nu au ajuns pe varianta finală. Acum, după ce a trecut ceva timp (în care nu am ascultat discul), parcă l-am auzit pentru prima oară. Trebuie să recunosc, sunt foarte satisfăcut!”

Casele de discuri care se ocupă de lansare sunt Metal Blade Records în SUA și Sony Music Entertainment în restul lumii. Fostul solist al americanilor, Howard Jones, a contribuit la una dintre piese.

„Cred că albumul are câte ceva care să mulțumească pe oricine este fan al muzicii lansate de Killswitch Engage până acum,” declara solistul acum ceva timp. „Eu personal m-am axat pe o direcție mai heavy”.

Foto: Facebook