Rock News

Rob Zombie: Ascultă trei dintre melodiile de pe coloana sonoră a filmului „3 From Hell”

Iar dacă tot ești aici, urmărește și cel mai nou trailer al peliculei. Chiar dacă nu ne lămurește mai deloc, măcar aruncăm un ochi asupra personajelor principale.

„3 From Hell”, noua creație a lui Rob Zombie, ar trebui să apară toamna asta, deși nu avem vreo informație concretă despre data lansării. Până atunci, însă, regizorul ne încântă cu trei melodii de pe coloana sonoră a peliculei. Dacă este de ajuns să îți satisfacă setea de noutăți, numai tu știi, dar noi am decis să adoptăm o atitudine pozitivă.

Cele trei cântece se numesc „Breakfast”, „3 Coffins Arrive” și  „Bain County”, fiind lansate prin intermediul casei de discuri Waxwork Records.

Mai jos, poți urmări și cel mai nou trailer lansat de artist pentru continuarea seriei „Casa celor o mie de cadavre”.

Filmul este deja gata și a fost clasificat „R” pentru violență și sadism, conținut sexual, limbaj puternic, nuditate și utilizare de substanțe ilegale. Cu alte cuvinte, nu e pentru cei slabi de înger. 

Solistul ne-a ținut la curent prin intermediul paginii sale personale de Facebook, unde a adăugat că „știe că așteptăm de o veșnicie”. „Am lucrat la filmul ăsta în fiecare zi a ultimilor doi ani,” spune Zombie, „așa că știu cum vă simțiți. [...] A fost o călătorie îndelungată și nebunească, dar a meritat efortul. Sunt singur că veți fi de acord odată ce veți vedea filmul împrăștiat pe marile ecrane în toată gloria lui”.

Pe lângă cariera de muzician, Rob Zombie a regizat deja șapte filme, printre care recentul „31” (2016)„The Lords Of Salem” (2012) și o reimaginare a filmului „Halloween” a lui John Carpenter, care are și o continuare. Colac peste pupăză, mai e și scriitor, având propria serie de benzi desenate, „The Haunted World Of El Superbeasto”.

Foto: News Herald