Rock News

Shinedown își înfruntă inamicii interiori în videoclipul melodiei „MONSTERS”

Băieții se pregătesc să plece în turneu spre sfârșitul săptămânii viitoare, ca parte a planului de promovare a discului „Attention Attention”.

La scurt timp după lansarea unui EP dedicat singleului „Get Up”, americanii de la Shinedown ne aduc unul dintre cele mai reușite videoclipuri asociate discului „Attention Attention” – acela al melodiei „MONSTERS”. Piesa a ajuns deja pe poziția a doua a clasamentului Billboard Mainstream Rock Songs, cu mai mult de 15 milioane de streaminguri. Cântecul redă un mesaj clar – vocile interioare care ne țin pe loc sunt niște monștri ce trebuie înfrânți.

Într-un interviu acordat faimoasei Full Metal Jackie pentru podcastul „Whiplash”, solistul Brent Smith (Shinedown) a vorbit despre ultimul album lansat de trupă.

După spusele sale, la început, americanii se refereau la album ca fiind unul conceptual, însă era efectiv o poveste despre cei patru membri. Cu toate astea, cântărețul a declarat că fiecare individ se poate identifica în poveste. „Albumul îi ajută pe oameni să își recapete empatia unul față de celălalt,” spune Brent.

Un al doilea element la care face referire artistul este frica de eșec. „Nu trebuie să te temi de eșec, nu trebuie să îți fie frică de obiectivele pe care vrei să le atingi, de lucrurile pe care vrei să le obții pentru tine personal și pentru cei din jur. Nu trebuie să te concentrezi pe eșecuri. Trebuie să înveți din ele,” continuă Smith.

Cel de-al șaselea album al americanilor a apărut pe piață anul trecut, iar în săptămâna lansării, „Attention Attention” a ocupat prima poziție în clasamentul Top Rock Albums al Billboard.

EP-ul „Get Up”, lansat la începutul lunii iunie, cuprinde trei variante ale melodiei „Get Up”, apărută inițial pe albumul „Attention Attention” – varianta originală, cea acustică și o interpretare cu acompaniament de pian.

Foto: Facebook