Rock News

Yes lansează documentarul online “YES 50: Yesterday, Today, Tomorrow”

Înainte de lansarea (pe 12 iunie) turneului "The Royal Affair Tour" din America de Nord, pionierii prog-rock -ului au lansat online un documentar de aproape 40 de minute, intitulat “YES 50: Yesterday, Today, Tomorrow”.

Documentarul vine si inainte de lansarea "Yes 50 Live", de pe 2 august.

Regizat de Paul Gosling, documentarul a avut o lansare limitată de Crăciun. Acum a fost actualizat cu încă 15 minute de imagini exclusive live și interviuri cu membrii trupei: Steve Howe, Alan White, Geoff Downes, Billy Sherwood, Jon Davison, plus bateristul suplimentar Jay Schellen, precum și foștii membri Trevor Horn și Tony Kaye.

După ce actuala să trupa, Yes featuring Jon Anderson, Trevor Rabin, Rick Wakeman, s-a destrămat, Jon Anderson și-a reevaluat foștii colegi din Yes și vorbește de o posibilă reuniune.

Întrebat de revista Rolling Stone dacă el și Howe ar putea să se alăture, odată ce turneul său solo,"1000 Hands - Past Present Future", se încheie, Anderson a răspuns: "Sunt foarte deschis la asta. Se fac 50 de ani. Te gândești că ceva trebuie să se întâmple. După mine, un album grozav trebuie făcut. Asta este ceea ce cred. Nu știu cum va fi făcut, dar un ultim eveniment Yes trebuie să se întâmple".

Presat să spună și dacă Steve Howe împărtășește aceeași părere, Anderson a răspuns: "Nu știu. Poate că va citi acest articol și va spune" Da" sau" Nu ". Nu știu."

Foto: Getty Images/ Guliver.