Rock News

Richie Kotzen revine cu videoclipul melodiei „Venom”

Între timp, americanul lucrează la un nou disc, deși nu pare că se stresează prea tare.

Chitaristul Richie Kotzen a lansat mult-așteptatul videoclip al melodiei „Venom”, pe care ți-l lăsăm mai jos.

Între timp, americanul lucrează la un nou disc, după cum a declarat într-un interviu acordat celor de la SiriusXM. „Am o atitudine foarte relaxată în legătură cu asta,” spune artistul. „Numai din cauză că am atâtea albume lansate – cu formații sau solo – nu simt vreo presiune să scot un disc. Am destul material pentru orice turneu, chiar dacă vreau să schimb spectacolul”.

În 2018, Richie Kotzen a lansat două piese – „The Damned” și „Riot” – care au fost foarte apreciate de public. „Oamenii care mă urmăresc au răspuns pozitiv lansării videoclipului The Damned, ceea ce, evident, m-a făcut fericit. Am înregistrat multe piese noi sub formă de single. Nu vreau să lansez un album și să încep să primesc iar întrebări de genul Este un concept în spatele lui? etc. Dacă am creat un cântec nou, vreau doar să îl împărtășesc cu lumea. Oamenii nu cumpără albume oricum, de ce să mă chinui să le scot? Dar voi lansa mereu melodii pentru că le compun,” a explicat solistul.

Ultimul disc solo lansat de artist este „Salting Earth”, apărut pe piață în aprilie 2007 prin intermediul casei lui de discuri, Headroom-Inc.

 Foto: Facebook