Rock News

Trivium au urcat pe scena festivalului DreamHack din Dallas

Simte și tu atmosfera unuia dintre cele mai importante festivaluri din SUA alături de băieții de la Trivium.

Băieții de la Trivium au rupt în două scena festivalului DreamHack, organizat în Dallas, Texas. Găsești mai jos o filmare profi de la spectacol, pe care noi am urmărit-o deja de câteva ori tocmai ca să putem să ți-o recomandăm cu căldură.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru postul radio 90.3 WMSC, chitaristul Corey Beaulieu a discutat, printre altele, despre noul album plănuit de americani. Beaulieu declara că șansele sunt foarte mici ca acesta să apară pe piață mai devreme de 2020, mai ales din cauza faptului că solistul Matt Heafy „își luase liber” de la acțiune la momentul respectiv.

Heafy și-a părăsit colegii de trupă spre sfârșitul anului trecut pentru o scurtă perioadă ca să fie alături de soția sa însărcinată cu gemeni.

În timpul micii pauze a cântărețului, însă, niciunul din concertele planificate nu a fost anulat, el fiind înlocuit alternativ de către Howard Jones (Killswitch Engage, Light The Torch), Jared Dines și Johannes Eckerström (Avatar). Formația a început deja partea europeană a turneului de promovare a discului „The Sin And The Sentence”

Ultimul disc al trupei a apărut pe piață în octombrie 2017. Acesta este albumul pe care debutează toboșarul Alex Bent, care le-a devenit coleg în 2016.

Foto: Facebook