Rock News

Tom Morello declară că există „foarte mult” material Audioslave nelansat

Cu toate că materialul există, se pare că nimeni nu are vreun plan pentru comorile lăsate în urmă de Chris Cornell.

Într-un interviu acordat pentru BackStory, chitaristul Tom Morello (Rage Against The Machine, Audioslave, Prophets Of Rage) a pus din nou accentul pe o informație prețioasă pentru fanii Audioslave/Chris Cornell – încă există destul de mult material înregistrat și nelansat. Cu toate astea, artistul declară că nu există planuri concrete de lansare, chiar dacă nu vede vreun impediment.

Explicația pentru piesele care încă nu au ajuns la fani, spune Morello, este una simplă – băieții au avut mereu mai mult material înregistrat decât cel care a ajuns pe discuri din cauza limitei de spațiu a acestora. „Am vorbit despre asta la un moment dat, când Chris era în viață, și ne-am gândit că va veni un moment potrivit pentru lansare,” a spus chitaristul pentru The Pulse Of Radio. Acum nu mai există „un moment potrivit”, dar nici nu stă nimic în calea lansării, repetă el.

Poți urmări mai jos întregul interviu. Noi nu putem decât să spunem că poate ar fi momentul ca Morello & co. să se mobilizeze și să întocmească un plan de lansare, dacă tot nu există impedimente.

Foto: Facebook