Rock News

Judas Priest: Andy Sneap nu garantează colaborarea cu trupa după terminarea turneului „Firepower”

Băieții nu s-au gândit ce vor face după finalizarea turneului „Firepower”, așa că viitorul colaborării este învăluit în... incertitudine.

Christina Rowatt, gazda emisiunii „The Void With Christina”, l-a descusut cu stil pe Andy Sneap într-un interviu recent. Cu ajutorul ei, am aflat că viitorul lui Sneap alături de Judas Priest este incert.

„Sunt doar un înlocuitor,” declară producătorul. „M-au rugat să îi ajut, era o situație în care a trebuit să le sar în ajutor și să fac tot ce puteam. Petrecusem un an în studio alături de ei – mă ocupam și de Saxon și de Accept în același timp – așa că era oricum necesar să ies din studio pentru că, să fiu sincer, eram deja epuizat mintal”. Sneap completează că doar atât a fost discutat până acum – că le va oferi o mână de ajutor britanicilor în timpul turneului „Firepower”.

Poți asculta mai jos interviul complet, în care Andy vorbește și despre secretul longevității Judas Priest, despre cel care l-a învățat să cânte la chitară, David Halliday (Hell) și despre cel mai complicat disc pe care l-a produs.

Foto: Guliver/Getty Images