Rock News

Călin Pop lansează videoclipul "De mai"

Călin Pop lanseaza videoclipul pentru cântecul "De mai", apărut pe discul "Fără filtru" și compus de Paști, într-un an în care Paștile au fost în 1 mai.

Videoclipul a fost făcut pentru orașul de suflet al lui Călin Pop, Timișoara, cel în care s-a lansat formația Celelalte Cuvinte.

"Fără filtru” este al treilea album solo al lui Călin Pop, un album de atitudine, scris în forță, că “o concluzie personală trasă în urmă celor ce s-au petrecut în jur (în lume, în țară, în societate) începând din anul 1990 pană în zilele noastre. Lucruri care, unele au durut şi dor în continuare…”.

Pe întregul disc, care cuprinde 15 piese, Pop cântă la toate instrumentele. Este al treilea efort solo al lui Călin Pop, celelalte două fiind “Undeva”, în 2014 și “Ritual de iarnă”, un an mai târziu.

In 2017 trupa Celelalte Cuvinte, una dintre trupele etalon ale rockului românesc, a sărbătorit 35 de ani de muzică și tot în 2017, pentru a aniversa 30 de ani de la apariție, în februarie, Soft Records a reeditat pe CD primul album Celelalte Cuvinte în format DLE (Digipack Limited Edition).

Călin Pop va fi astazi in direct la Rock FM, in programul "Rock Driver" - realizat de Cristian Hrubaru - pentru a ne da mai multe amanunte desspre noua sa melodie.