Rock News

Queen sunt mai bogați decât Regina Elisabeta a II-a

Queen, trupa, este acum mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, a Regatului Unit și al Irlandei de Nord, potrivit Sunday Times Rich List. Ediția din 2019, care urmează să fie publicată săptămâna viitoare, anuntă că trupa Queen și-a mărit averea la 445 milioane de lire sterline (584 milioane de dolari), în timp ce monarhul Elizabeth a II-a a rămas cu suma anterioară, de 375 milioane lire sterline.

Succesul filmului "Bohemian Rhapsody" a fost descris că o contribuție majoră la câștigurile lui Brian May, Roger Taylor și John Deacon.

"Bohemian Rhapsody" a obținut 902,6 milioane de dolari în box office la nivel global, începând cu premiera din noiembrie 2018.

În ultima perioada s-au modificat criteriile după care sunt făcute calculele, astfel încât o parte din averea Reginei nu mai intră în statistici.
Regina a ocupat prima poziție în primii cinci ani când a fost început clasamentul, în perioada 1989-1994, dar criteriile stricte folosite acum exclud proprietatea Crown și colecția de artă regală, pe motiv că Regina nu deține control direct asupra lor .

Foto: Getty Images/ Guliver.