Rock News

Rob Zombie: Mai e puțin până vom putea urmări trailerul fimului „3 From Hell”

Iată care au fost motivele pentru care artistul a amânat lansarea unui trailer mult-așteptat.

Există un motiv foarte bine întemeiat pentru care Rob Zombie încă nu ne-a prezentat un trailer pentru noul său film, deși ne-a anunțat că acesta e gata acum aproape trei săptămâni. Artistul declară că voia întâi să primească un rating din partea Motion Picture Association of America. Partea asta poate fi considerată rezolvată acum – filmul a fost clasificat „R” pentru violență și sadism, conținut sexual, limbaj puternic, nuditate și utilizare de substanțe ilegale. Cu alte cuvinte, nu e pentru cei slabi de înger. 

Solistul ne-a ținut la curent prin intermediul paginii sale personale de Facebook, unde a adăugat că „știe că așteptăm de o veșnicie”. „Am lucrat la filmul ăsta în fiecare zi a ultimilor doi ani,” spune Zombie, „așa că știu cum vă simțiți. [...] A fost o călătorie îndelungată și nebunească, dar a meritat efortul. Sunt singur că veți fi de acord odată ce veți vedea filmul împrăștiat pe marile ecrane în toată gloria lui”.

Rob Zombie este, fără doar și poate, una dintre cele mai versatile vedete despre care am auzit, având la activ numeroase albume lansate, câteva filme regizate și o serie de benzi desenate. „3 From Hell” este ultima parte a trilogiei horror ce mai conține „House Of 1,000 Corpses” (2003) – „Casa celor o mie de cadavre” și „The Devil's Rejects” (2005) – „Casa celor o mie de cadavre 2”.

Lansarea celui mai nou film este planificată pentru toamna asta, deși încă nu au fost menționate detalii.

Cel de-al patrulea album al lui Zombie ar fi trebuit să apară tot anul ăsta, după cum spunea el într-un interviu acordat anul trecut. Cu toate astea, solistul a declarat acum luna trecută că nu s-a ocupat de albumul solo din cauză că a trebuit să termine întâi filmul. „Abia am terminat acum două zile. E gata. A fost proiectul care mi-a pus stăpânire pe viață în ultimii ani,” a continuat el. 

Anul trecut, chitaristul John 5 a comparat  albumul ce urmează a fi lansat cu LP-ul „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” al celor de la The Beatles, susținând că este „cel mai bun album Zombie de până acum”. 

Pe lângă cariera de muzician, Rob Zombie a regizat deja șapte filme, printre care recentul „31” (2016)„The Lords Of Salem” (2012) și o reimaginare a filmului „Halloween” a lui John Carpenter, care are și o continuare. Pe lângă toate astea, mai e și scriitor, având propria serie de benzi desenate, „The Haunted World Of El Superbeasto”.

Foto: Facebook