Rock News

Josh Todd (Buckcherry) se referă la formația sa ca fiind „oaia neagră a rock n'roll-ului”

Dorința de a evita muzica mainstream, spune cântărețul, i-a transformat trupa în ceva special - dar oare e de bine sau de rău?

Josh Todd, solistul Buckcherry, a vorbit cu RadioactiveMike Z despre multe și mărunte, dar a pus accentul pe faptul că formația sa nu prea se integrează în lumea din care face parte.

Buckcherry nu a creat niciodată rock mainstream, de la început și până acum. Am fost oaia neagră a rock n’roll-ului vreo douăzeci de ani și ne-am menținut cariera… ceea ce înseamnă că avem fani incredibili. Ne bazăm reputația pe spectacolele live și sunt extrem de încântat că ne-a funcționat tehnica. Oamenii încă mai vor să vadă spectacole muzicale live,” adaugă artistul.

„S-au format o grămadă de trupe old-school care încearcă să captureze sentimentul ăla, dar îți dai seama foarte ușor că nu ascultă muzica potrivită pentru a captura spiritul old-school. Toate trupele astea vechi ascultau muzica artiștilor afro-americani. Acolo se găsește sufletul muzicii. Asta e ceea ce trebuie să readucem în muzică – mai mult suflet,” declară Todd.

„Eu și chitaristul Stevie D. am muncit mult pentru a compune piesele (n.r.: pentru Warpaint),” spunea Josh într-un alt interviu cu Silver Tiger Media. „Am început în noiembrie 2017 și am scris 30 de piese pentru albumul ăsta numai ca să putem ajunge la un disc de 11 melodii. Știam că trecuseră trei ani de la ultimul nostru album. Am avut câteva schimbări de componență și multe de demonstrat, așa că eram conștienți că trebuie să lansăm ceva bestial”.

Cel mai recent disc semnat Buckcherry„Warpaint”, a apărut pe 8 martie prin intermediul casei de discuri Century Media/RED Music. Acesta conține 12 piese - 11 sunt creații originale, printre ele strecurându-se un cover al melodiei „Head Like A Hole” (Nine Inch Nails). 

Iată ce piese conține albumul „Warpaint”:

  1. Warpaint
  2. The Alarm
  3. Bent
  4. Radio Song
  5. Closer
  6. Back Down
  7. The Vacuum
  8. No Regrets
  9. The Hunger
  10. The Devil's In The Details
  11. Right Now
  12. Head Like A Hole

Foto: Facebook