Rock News

Jason Bonham i-a cerut scuze lui Jimmy Page după comentariile pe care le-a făcut vis-a-vis de droguri

Jason Bonham i-a cerut scuze lui Jimmy Page după comentariile pe care le-a făcut în timpul show-ului lui Howard Stern de la SiriusXM, din 9 aprilie.

Fiul lui John Bonham, bateristul Led Zeppelin, a reamintit un presupus incident care a implicat droguri și despre care a spus că a avut loc într-un hotel, în timp ce trupa era în turneu. Pe atunci, Jason Bonham avea vârsta de 16 ani, iar la emisiunea lui Howard Stern a declarat că Jimmy Page i-a dat pentru prima oară cocaină.
De asemenea, el a mai vorbit și despre un moment în culise în care erau implicate drogurile.

Bateristul a retras comentariile și și-a prezentat personal scuzele.

Într-o declarație pe site-ul său, Bonham spune: "Pe 9 aprilie 2019, eu, Jason Bonham, am dat un interviu la radio pentru Howard Stern. În acel interviu am făcut niște declarații false și deranjante cu privire la domnul James Page de la legendara trupa Led Zeppelin.

În mod necondiționat retrag toate comentariile jignitoare și defăimătoare referitoare la domnul J Page pe care le-am făcut în acel interviu. În special, este complet neadevărat faptul că domnul J Page mi-a oferit orice substanță ilegală când eram minor sau oricând.

Îi cer scuze domnului Page, fără rezerve, pentru că am făcut aceste comentarii nefondate și neadevărate despre el".

Jimmy Page nu a comentat nici declaratiile initiale, nici cele care au urmat.

Foto: Getty Images/ Guliver.