Rock News

Exodus sărbătoresc 40 de ani de la debut cu un material special

Ascultă piesa „No Love” așa cum nu ai mai auzit-o interpretată live (decât dacă ai fost în public la festivalul „Day In The Dirt”, în '84).

Iată că timpul trece pe nesimțite și cumva am ajuns să sărbătorim 40 de ani de la debutul uneia dintre cele mai adorate formații de thrash metal – Exodus. Băieții au pus bazele trupei în Richmond, California, în anul 1979, oferindu-ne material bestial de-a lungul decadelor. Cu ocazia acestei aniversări, americanii au lansat o înregistrare a piesei „No Love” - așa cum a fost ea interpretată pe scena festivalului „Day In The Dirt”, ediția din 1984.

Băieții au împărțit scena cu SlayerSuicidal Tendencies și Exodus, festivalul fiind asemănat de chitaristul Gary Holt cu un „Woodstock al metalului”.

La cel mai recent album Exodus„Blood In Blood Out” (2014), a contribuit Kirk Hammett, chitaristul Metallica fiind un fost membru al trupei.

Următorul disc, însă, nu va apărea prea curând. Solistul Steve Souza declara într-un interviu recent că, pentru a începe să lucreze la material nou, formația trebuie să aștepte până va termina Holt turneul alături de Slayer.

Foto: All Music