Rock News

Pe Josh Todd (Buckcherry) îl frustrează lipsa de popularitate a formației sale

„Sunt foarte competitiv, așa că îmi imaginez că Buckcherry e o formație mai cunoscută decât este ea cu adevărat,” declară artistul.

Josh Todd, solistul Buckcherry, a vorbit cu cei de la Silver Tiger Media despre noul album al formației, „Warpaint”, și despre dorința sa ca proiectul muzical să capete notorietate.

„Eu și chitaristul Stevie D. am muncit mult pentru a compune piesele. Am început în noiembrie 2017 și am scris 30 de piese pentru albumul ăsta numai ca să putem ajunge la un disc de 11 melodii. Știam că trecuseră trei ani de la ultimul nostru album. Am avut câteva schimbări de componență și multe de demonstrat, așa că eram conștienți că trebuie să lansăm ceva bestial”.

Mai ales din cauza asta, Josh își dorește mai multă notorietate pentru Buckcherry. „Sunt foarte competitiv, așa că îmi imaginez că Buckcherry e o formație mai cunoscută decât este ea cu adevărat. E frustrant uneori, dar tot ce pot face este să scot ce e mai bun din mine, să continui să învăț și să lansez discuri foarte bune. Vreau să creez albume sincere. Nu am intrat în jocul ăsta pentru a lăsa pe altcineva să îmi scrie gândurile – vreau să fac asta personal pentru că simt că pot face treabă bună și mă relaxează,” continuă cântărețul.

Cel mai recent disc semnat Buckcherry„Warpaint”, a apărut pe 8 martie prin intermediul casei de discuri Century Media/RED Music. Acesta conține 12 piese - 11 sunt creații originale, printre ele strecurându-se un cover al melodiei „Head Like A Hole” (Nine Inch Nails). 

„Eu și Josh am început să scriem pentru disc acum câțiva ani,” spunea Stevie D. într-un interviu acordat publicației Heavy New York. „Trupa se destrăma și noi ne concentram pe un alt grup în paralel, Josh Todd & The Conflict. Pe parcurs, am început să arhivăm idei. Am făcut asta timp de câțiva ani, iar anul trecut ne-am întâlnit cu Mike Plotnikoff, producătorul celui mai de succes album al nostru, 15”.

După spusele chitaristului, crearea materialului ăstuia a fost o experiență diferită de sesiunile pentru toate celelalte albume. „Majoritatea discurilor noastre precedente au fost înregistrate în același loc, alături de același producător,” completează chitaristul. „De data asta, ne-am întors la începuturi. Am apelat la diverse persoane – diverși compozitori, diverși muzicieni. Partea constantă suntem eu, Kelly (LeMieux, basist) și Josh, așa că ne putem numi tot Buckcherry, dar cred că spectrul e un pic mai larg”.

Iată ce piese conține albumul „Warpaint”:

  1. Warpaint
  2. The Alarm
  3. Bent
  4. Radio Song
  5. Closer
  6. Back Down
  7. The Vacuum
  8. No Regrets
  9. The Hunger
  10. The Devil's In The Details
  11. Right Now
  12. Head Like A Hole

Foto: Facebook