Rock News

Kiss oferă un spectacol de neuitat în Tampa, Florida

Iată care consideră Paul Stanley că va fi ultima piesă interpretată live de formația care, spune el, a dat tonul la imnuri.

Atmosfera incendiară creată de Kiss pe scena din Tampa, Florida acum câteva zile a fost surprinsă pe cameră de unul dintre fanii prezenți printre primele „linii de atac” din fața scenei.

Într-un interviu acordat emisiunii TV australiene „Sunday Night”, solistul Paul Stanley a fost întrebat care dintre melodiile Kiss va avea onoarea de a fi ultima piesă interpretată live în turneul End Of The Road”.  

„Ultimul cântec trebuie să fie Rock And Roll All Nite And Party Every Day. Acesta este imnul rock ce unește lumea,” declară Stanley. „A fost piesa care i-a inspirat pe ceilalți să compună și să lanseze imnuri. Rock And Roll All Nite And Party Every Day – acesta este cântecul care creează o conexiune între oameni la orice nivel”.

Turneul de adio al Kiss, „End of the Road”, a început la sfârșitul lunii ianuarie în Vancouver, Canada. Prima etapă a turneului mondial, care ar putea dura trei ani, se va încheia pe 13 aprilie la Birmingham, Alabama.

La turneu participă soliștii Paul Stanley și Gene Simmons, chitaristul Tommy Thayer și bateristul Eric Singer.

Foto: Facebook