Rock News

Sully Erna (Godsmack) pune bazele fundației „The Scars”

„Dacă toți ne purtăm cicatricile cu mândrie, alții ne vor urma exemplul,” susține cântărețul.

Solistul Godsmack, Sully Erna, demonstrează fanilor că nu glumea atunci când a declarat că s-a maturizat. Artistul ne aduce dovada clară ca nu este doar un artist plin de zvâc, ci îl preocupă și binele comunității. Suicidele, hărțuirile, abuzurile și multe alte practici murdare sunt în creștere în SUA, așa că Erna a decis să se ocupe de problemele astea sociale prin intermediul fundației „The Scars”.

Artistul și-a denumit noul proiect după una dintre piesele de pe cel mai recent disc al formației sale, „Under Your Scars” de pe „When Legends Rise”. Fiecare donație către fundația lui Sully îi va oferi donatorului varianta digitală a singleului care l-a inspirat pe american.

„Cicatricile îmbracă o multitudine de forme,” declară Erna despre motivul pentru care a înființat fundația. „Sunt fizice și emoționale. Ne traumatizează și ne fac să ne temem de opinia pe care alții o pot avea despre noi. Dar TOȚI suntem imperfecți într-un fel sau altul. Asta este ceea ce ne face perfecți și unici. Toată lumea este rușinată de ceva sau anxioasă în legătură cu ceva. În loc să ne internalizăm aceste sentimente, ar trebui să fim mândri de lucrurile astea și să le scoatem la suprafață. Ar trebui să ne facă mai puternici, astfel încât să putem vorbi pentru cei care nu au posibilitatea. Dacă toți ne purtăm cicatricile cu mândrie, alții ne vor urma exemplul”, continuă cântărețul.

Cel mai recent disc al americanilor, „When Legends Rise”, a apărut pe piață în aprilie 2018, iar lansarea a coincis cu aniversarea de 20 de ani de la apariția LP-ului de debut al formației. Cel de-al șaptelea album a fost produs de Erik Ron, care a mai colaborat cu Panic! At The Disco și Saosin, alături de solistul Sully Erna.

Foto: Facebook