Rock News

Rob Zombie a terminat fimul „3 From Hell”

Cel de-al patrulea album al lui Rob Zombie ar fi trebuit să apară tot anul ăsta, dar artistul declară că filmul i-a ocupat tot timpul.

Rob Zombie este, fără doar și poate, una dintre cele mai versatile vedete despre care am auzit, având la activ numeroase albume lansate, câteva filme regizate și o serie de benzi desenate. Cântărețul tocmai a terminat de regizat ultimul său film – un fel de continuare a mini-seriei horror ce conține „House Of 1,000 Corpses” (2003) – „Casa celor o mie de cadavre” și „The Devil's Rejects” (2005) – „Casa celor o mie de cadavre 2”.

Artistul a confirmat zvonurile într-un interviu acordat pentru o emisiune difuzată de postul de radio SiriusXM, unde a declarat că nu s-a ocupat de albumul solo din cauză că a trebuit să termine întâi filmul. „Abia am terminat acum două zile. E gata. A fost proiectul care mi-a pus stăpânire pe viață în ultimii ani,” a continuat el. Cu toate asta, data de lansare este una vagă – undeva în toamnă, poate prin septembrie, spune Zombie.

 

Cel de-al patrulea album al lui Rob Zombie ar fi trebuit să apară tot anul ăsta, după cum spunea Zombie într-un interviu acordat anul trecut.

„Piesele de pe noul disc nu sunt foarte lungi,” explica Rob, „dar au o structură mult mai complicată decât până acum – mai multe părți, mai multe schimbări. A fost o chestiune de a îmi da seama cum să fac toate bucățile ritmice diferite să se potrivească. A fost o provocare”.

Tot anul trecut, chitaristul John 5 a comparat  albumul ce urmează a fi lansat cu LP-ul „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” al celor de la The Beatles, susținând că este „cel mai bun album Zombie de până acum”. 

Pe lângă cariera de muzician, Rob Zombie a regizat deja șapte filme, printre care recentul „31” (2016)„The Lords Of Salem” (2012) și o reimaginare a filmului „Halloween” a lui John Carpenter, care are și o continuare. Pe lângă toate astea, mai e și scriitor, având propria serie de benzi desenate, „The Haunted World Of El Superbeasto”.

Foto: Facebook