Rock News

Venom lansează videoclipul cu versuri al melodiei „Bring Out Your Dead”

„Storm The Gates”, ultimul album al metaliștilor, va fi lansat pe 19 aprilie și în variantă deluxe.

Venom ne aduc videoclipul cu versuri al melodiei „Bring Out Your Dead”, piesă extrasă de pe cel mai recent album al metaliștilor, „Storm The Gates”.

Cel de-al cincisprezecelea album de studio semnat Venom a apărut pe piață la data de 14 decembrie 2018 prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records„Storm The Gates” va fi lansat pe 19 aprilie și în variantă deluxe, însă numai un număr limitat de fani vor avea norocul de a face rost de ediția asta.

„Ca trupă, evoluăm în ceea ce privește black metalul,” explica solistul Conrad Lant într-un interviu de anul trecut. „Pentru mine, trebuie să fie distractiv, trebuie să fie nou, să fie periculos. Trebuie să fie în continuă mișcare. Trebuie să creez încontinuu, îmi place să mă joc cu stilul Venom, să îl modific mereu. Îmi place să creez albume la care publicul nu se așteaptă”.

Stuart Dixon, zis și Rage, chitaristul formației, a vorbit despre secretele longevității trupei.

„Metalul era un teren destul de sigur când și-a început Venom activitatea,” declară el. „Tocmai scăpasem de era punk și apăreau pe piață din ce în ce mai multe formații de metal. Aveai Judas Priest și Iron Maiden care se concentrau pe chestii sci-fi. Mai aveai și trupele de thrash metal, care erau mai sociale, vorbind despre Armageddon și chestii de genul. Venom a intrat pe un făgaș destul de unic, cu partea întunecată și satanismul, împingând lucrurile la extrem. Cred că asta i-a atras pe mulți dintre fanii noștri, era brut, un tip de muzică utilizat pentru a-ți enerva părinții și care să îi omoare pe vecini. Tipul ăsta de ethos nu s-a schimbat niciodată”.

„Consider că noul album (n.r. Storm The Gates) este mai întunecat decât toate cele dinainte,” adaugă chitaristul. „Cred că e vorba de atitudine, de direcția în care se îndreaptă lumea”.

„Storm The Gates” conține următoarele melodii:

  1. Bring Out Your Dead
  2. Notorious
  3. I Dark Lord
  4. 100 Miles To Hell
  5. Dark Night (Of The Soul)
  6. Beaten To A Pulp
  7. Destroyer
  8. The Mighty Have Fallen
  9. Over My Dead Body
  10. Suffering Dictates
  11. We The Loud
  12. Immortal
  13. Storm The Gates

Foto: Facebook