Rock News

Nou single Whitesnake, "Hey You"

Whitesnake a lansat un nou cântec, "Hey You", de pe albumul "Flesh & Blood". Noul disc, care este cel de-al 13-lea de studio din cariera celebrei trupe, se va lansa pe 10 mai, prin intermediul Frontiers Music Srl.

Acest disc îi urmează celui din 2011, "Forevermore", aclamat de critici și "The Purple Album" (2015), o reimaginare a clasicelor Deep Purple din timpul când David Coverdale era vocal.

Trupa se pregătește și pentru primele date ale turneului mondial "Flesh & Blood", care porneste în Statele Unite în aceasta luna, va vizită Australia și va trece și prin Europa.

Whitesnake revine în România pe 1 iulie 2019 la Arenele Române din București, în cadrul turneului mondial, "Flesh & Blood".

Whitesnake este o legendă a rock-ului clasic, cu o activitate ce începe în 1978, continuând până în prezent, cu mici pauze în anii '90. Bazele formației au fost puse de David Coverdale, după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formațiile etalon ale așa numitului New Wave of Brits Heavy Metal.

Foto: Getty Images/ Guliver.