Rock News

Rotting Christ: Urmărește videoclipul melodiei „Hallowed Be Thy Name”

Solistul Sakis Tolis s-a ocupat de producția discului „The Heretics”, de pe care este extrasă melodia. Iată ce are artistul de spus despre procesul creativ.

Rotting Christ ne aduc videoclipul piesei „Hallowed Be Thy Name”, extrasă de pe albumul „The Heretics”. Discul a apărut pe piață la data de 15 februarie, după mai mult de trei ani de la ultima lansare a formației.

Producătorul acestui album a fost chiar solistul formației, Sakis Tolis, iar mixajul a fost făcut de Jens Borgen (Amon AmarthKreatorDimmu BorgirOpethKatatonia). Discul a fost lansat prin intermediul casei de discuri Season Of Mist.

„Fac parte din lumea asta de 30 de ani,” a declarat Sakis de curând pentru publicația Distorted Sound. „Am creat treisprezece albume, dar da, am și eu demonii mei, cu care mă lupt constant. Vezi tu, întrebarea e dacă am ce să comunic oamenilor. Mi-a luat mai mult de un an să compun albumul ăsta și sunt foarte fericit că încă sunt activ și că mai am capacitatea de a crea. Vreau să creez ceva din suflet, de asta m-am documentat foarte mult înainte de a scrie discul ăsta. Citesc mult, cânt foarte mult și îmi place să vorbesc cu propria persoană”.

Iată lista de piese a albumului „The Heretics”:

  1. In The Name of God
  2. Vetry Zlye
  3. Heaven And Hell And Fire
  4. Hallowed Be Thy Name
  5. Dies Irae
  6. I Believe
  7. Fire God And Fear
  8. The Voice of the Universe
  9. The New Messiah
  10. The Raven

În iulie 2018, Rotting Christ au sărbătorit 30 de ani de la debut prin lansarea pachetului „Under Our Black Cult” - un bundle de cinci CD-uri + o carte de 72 de pagini care ilustrează istoria legendelor.

Cele cinci discuri audio conțin material divers, de la piese vechi și material live până la întregi albume – mai exact, EP-ul de debut „Passage To Arcturo” și LP-urile „Thy Mighty Contract” și „Non Serviam”.

Cartea documentează perioada de început a trupei, acoperind trecerea de la grindcore la black metal și ascensiunea lor pe tronul de regi ai black metalului grecesc. Cel care a mânuit condeiul este Dayal Patterson, autorul cărții „The Cult Never Dies”.

Foto: Facebook