Rock News

Steve Perry lansează primul clip oficial din ultimii 25 de ani pentru balada „We're Still Here”

Perry, un Chevelle din anii '70 și cele mai mișto străzi din Hollywood. Ce poți să ceri mai mult de la un videoclip?

Steve Perry a lansat primul său videoclip profi din ultimii 25 de ani, acela al melodiei „We're Still Here”, extrasă de pe discul „Traces”. Albumul apărut la data de 5 octombrie a ajuns pe locul al șaselea în clasamentul Billboard 200, cu peste 73.000 de exemplare ale discului vândute. Pe lângă succesul ăsta, „Traces” s-a mai aflat și pe poziția a doua în Billboard Top Rock Albums.

Cu ultimul disc, Steve Perry a ocupat cea mai înaltă poziție în topul Billboard 200 din întreaga sa carieră solo.

Videoclipul a fost regizat de Myriam Santos, care a mai colaborat cu CommonAndra Day și Tommy Lee. Santos a abordat o estetică tip neo-noir, solistul îmbarcându-se într-o călătorie pe străzile Hollywoodiene care l-au inspirat pentru piesa asta, într-un Chevrolet Chevelle SS din anii ’70.

Cu toate acestea, Perry rămâne modest. „Tot ce voiam era ca cineva să asculte piesele astea pe care le-am folosit ca o modalitate de exprimare a propriilor mele emoții, după o grămadă de ani de absență. Mi-au fost depășite toate așteptările, vă mulțumesc din suflet,” transmite solistul.

Acesta este primul disc solo lansat de cântăreț în ultimii 14 ani, cel dinainte, „For The Love Of Strange Medicine”, fiind apărut în 1994.

Săptămâna trecută, Perry a lansat o variantă deluxe a discului, pe care a inclus cinci melodii bonus – „October In New York”„Angel Eyes”„Call On Me”„Could We Be Somethin' Again” și „Blue Jays Fly” – acestea aflându-se printre preferatele cântărețului. 

Piesele pe care le găsești pe acest album sunt următoarele:

  1. No Erasin'
  2. We're Still Here
  3. Most Of All
  4. No More Cryin'
  5. In The Rain
  6. Sun Shines Gray
  7. You Belong To Me
  8. Easy To Love
  9. I Need You
  10. We Fly

Bonus:

  1. October In New York 
  2. Angel Eyes
  3. Call On Me
  4. Could We Be Somethin' Again
  5. Blue Jays Fly

Foto: Facebook