Rock News

Jinjer revin cu videoclipul cântecului „Teacher, Teacher!”

Artiștii plănuiesc deja o revenire în studio pentru primăvara asta.

Ucrainenii de la Jinjer revin cu videoclipul piesei „Teacher, Teacher!”. Melodia este extrasă de pe EP-ul lansat de muzicieni în ianuarie prin intermediul casei de discuri Napalm Records„Micro”.

Clipul creat de artiști a fost filmat pe parcursul turneului organizat pentru promovarea celui mai recent material discografic, alături de Amorphis și Soilwork.

„La aproape doi ani și jumătate de la lansarea albumului King Of Everything,” spune basistul Eugene Abdiukhanov, „am simțit cu toții nevoia de a compune muzică. Pasiunea de a compune piese noi crescuse mai mult decât îți poți imagina și am transformat toată acea energie în ceva nou, special… Se pare că am creat un monstru!”

Într-un interviu acordat celor de la MB Live (Mexic), solista Tatiana Shmailyuk declara că formația va reveni în studio primăvara asta pentru a înregistra un LP.

Cel de-al treilea disc al metaliștilor, „King Of Everything”, a apărut în iulie 2016, însă cel dinainte, „Cloud Factory” (2014) a fost relansat anul trecut, cu un bonus de două piese înregistrate live.

Iată mai jos lista cântecelor de pe EP-ul „Micro”:

  1. Ape
  2. Dreadful Moments
  3. Teacher, Teacher!
  4. Perennial
  5. Micro

Foto: Facebook