Rock News

Jon Anderson este deschis unei reuniuni Yes

După ce actuala să trupa, Yes featuring Jon Anderson, Trevor Rabin, Rick Wakeman, s-a destrămat, Jon Anderson și-a reevaluat foștii colegi din Yes și vorbește de o posibilă reuniune.

Întrebat de revista Rolling Stone dacă el și Howe ar putea să se alăture, odată ce turneul său solo,"1000 Hands - Past Present Future", se încheie, Anderson a răspuns: "Sunt foarte deschis la asta. Se fac 50 de ani. Te gândești că ceva trebuie să se întâmple. După mine, un album grozav trebuie făcut. Asta este ceea ce cred. Nu știu cum va fi făcut, dar un ultim eveniment Yes trebuie să se întâmple".

Presat să spună și dacă Steve Howe împărtășește aceeași părere, Anderson a răspuns: "Nu știu. Poate că va citi acest articol și va spune" Da" sau" Nu ". Nu știu."

Anderson a cântat "Roundabout" și "Owner Of A Heart Lonely" împreună cu grupul Yes la ceremonia de includere în Rock And Roll Hall Of Fame, acum doi ani. Fostul sau coleg de trupa, Steve Howe, își va face o apariție în calitate de invitat pe următorul album solo al lui Anderson. Melodia pe care cei doi au făcut-o împreună este "Now And Again" și va fi inclusă pe albumul "1000 Hands", a carui data de lansare nu este deocamdata stabilita.

Foto: Getty Images/ Guliver.