Rock News

In Flames: Chris Broderick îi ține locul lui Niclas Engelin

„Niclas a trebuit să rămână acasă pentru a rezolva niște probleme,” a declarat solistul Anders Fridén.

Chris Broderick este cel care îl înlocuiește pe chitaristul Niclas Engelin în cadrul turneului nord-american al suedezilor de la In Flames. După spusele solistului Anders Fridén, Chris  se descurcă de minune.

Niclas a trebuit să rămână acasă pentru a rezolva niște probleme,” a declarat Anders. „Îl cunoaștem pe Chris de 17 ani. Era într-o trupă denumită Jag Panzer, au deschis câteva concerte pentru noi și ne-am împrietenit. Niclas ne-a sunat cu vreo 48 de ore înainte să plecăm la drum și s-a dus direct la spital – a fost necesar. Nu am vrut să anulăm turneul. Muzica noastră e compusă pentru două chitare, nu am vrut să avem una singură și restul pe o înregistrare – voiam pe cineva care să cânte live. Am aflat rapid de la Chris că e liber, așa că am repetat câteva zile în Austin înainte să începem turneul. Totul merge super”.

Cel mai recent disc In Flames„I, The Mask”, a apărut pe piață la data de 1 martie prin intermediul caselor de discuri Eleven Seven (în America de Nord) și Nuclear Blast (în tot restul lumii).

Pentru producția materialului discografic, băieții au continuat colaborarea cu Howard Benson (My Chemical RomanceMotörhead), tot el fiind cel care a produs albumul „Battles” (2016). De mixare s-a ocupat Chris Lord-Alge (Cheap TrickLinkin Park), iar masterizarea a fost lăsată pe mâna lui Ted Jensen (PanteraEaglesGuns N' Roses), ambii fiind câștigători ai câte unui premiu Grammy.

Foto: Facebook, Stephanie Cabral