Rock News

Ivan Moody (Five Finger Death Punch) sărbătorește un an de când s-a lăsat de băut

Iată ce tatuaj și-a făcut artistul pentru a se asigura că își va aminti momentul ăsta orice ar fi.

Weekend-ul ăsta, solistul Five Finger Death Punch, Ivan Moody, a sărbătorit un an de când a renunțat la băutură. Colegul său de trupă, basistul Chris Kael, l-a felicitat public pe cântăreț pe pagina sa personală de Instagram.

Cu ocazia asta, Moody a adăugat un tatuaj facial la colecția sa impresionantă, acesta ilustrând un phoenix înviind din propria cenușă.

În septembrie anul trecut, Ivan a vorbit public despre încercările repetate de a pune capăt relației sale cu alcoolul. După spusele lui, au existat multe încercări înainte de acest succes, artistul reușind să se țină tare în jur de trei luni pentru ca, mai apoi, să se reapuce de acest obicei. „Trebuie să fii dedicat, e un proces care necesită sinceritate, iar eu nu eram sincer cu propria persoană la momentul respectiv. Sunt foarte, foarte mândru de progresul pe care l-am făcut,” declară el.

Sigur știi asta deja, dar metaliștii formează grupuri de susținere incredibile atunci când este necesar, iar cazul lui Moody este dovada clară. „Rob Halford (Judas Priest) este cel pe care l-am sunat de cele mai multe ori când eram în recuperare,” declară solistul FFDP. „Cred că a renunțat la băutură acum vreo 40 de ani, poate chiar mai mult. Jamey Jasta (Hatebreed) a terminat cu alcoolul acum 18 ani și trebuie să îl menționez și pe Jonathan Davis (Korn). Ei sunt oamenii pe care i-am luat ca model atunci când lupta devenea aproape imposibilă. Am fost foarte, foarte norocos să îi am alături,” completează Ivan.

„And Justice For None”, cel de-al șaptelea album de studio Five Finger Death Punch, a debutat pe locul al patrulea în topul Billboard 200. Discul a fost lansat pe 18 mai și a fost vândut în 71.000 de exemplare până pe 24 mai.

Foto: Blabbermouth