Rock News

Mark Morton lansează videoclipul piesei „Cross Off” (feat. Chester Bennington)

Acum că albumul solo al lui Morton a apărut, așteptăm să curgă videoclipurile.

Chitaristul formației Lamb Of GodMark Morton, a lansat videoclipul piesei la care a colaborat cu Chester Bennington (Linkin Park), „Cross Off”. Melodia este extrasă de pe discul său solo, „Anesthetic” și a fost înregistrată în aprilie 2017. Albumul a apărut pe piață vinerea trecută, pe 1 martie.

Versurile cântecului au fost un efort de echipă, fiind scrise de BenningtonMorton și Jake Oni, cu ajutorul producătorului Josh Wilbur. La piesă au contribuit Paolo Gregoletto (chitară-bas) și Alex Bent (tobe), ambii fiind membri ai Trivium.

Chester a avut intervenții creative când a ajuns în studio,” declara Morton într-un interviu acordat publicației Metal Hammer. „Inițial, am fost uimit. Îmi spusese că îi place melodia și comunicasem destul de mult, dar nu ne întâlnisem niciodată până am început înregistrările. Am fost impresionat de faptul că un tip care a ajuns la nivelul ăla în carieră, cineva atât de celebru, era atât de umil și dedicat încât să se implice ca și când ar fi fost un cântec Linkin Park sau unul propriu. M-a lăsat mască”.

Chester nu este singurul care a contribuit la discul lui Mark, lista fiind completată de nume mari ale metalului și rockului precum Randy Blythe (Lamb Of God), Jacoby Shaddix (Papa Roach), Myles Kennedy (SlashAlter Bridge), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Mark LaneganChuck Billy (Testament), Jake OniJosh Todd (Buckcherry), Mark MoralesNaeemah MaddoxRoy Mayorga (Stone Sour), David Ellefson (Megadeth), Ray Luzier (Korn), Paolo Gregoletto (Trivium), Alex Bent (Trivium), Mike Inez (Alice In Chains), Jean-Paul Gaster (Clutch), Steve Gorman și Marc Paul.

Albumul „Anesthetic” va cuprinde următoarele piese:

  1. Cross Off (cu Chester Bennington)
  2. Sworn Apart (cu Jacoby Shaddix)
  3. Axis (cu Mark Lanegan)
  4. The Never (cu Chuck Billy și Jake Oni)
  5. Save Defiance (cu Myles Kennedy)
  6. Blur (cu Mark Morales)
  7. Back From The Dead (cu Josh Todd)
  8. Reveal (cu Naeemah Maddox)
  9. Imaginary Days
  10. Truth Is Dead (cu Randy Blythe și Alissa White-Gluz)

Foto: Facebook