Rock News

Josh Todd (Buckcherry) speră că foștii membrii ai formației sunt fericiți

„Sper că oricine a avut vreo problemă cu formația și a plecat se bucură că a făcut-o și este fericit,” declară solistul.

Într-un interviu acordat în cadrul podcastului „Rock Talk With Mitch Lafon”, solistul Buckcherry, Josh Todd a vorbit despre prietenia ruinată dintre el și fostul coleg de trupă, Keith Nelson. Chitaristul a părăsit formația în 2017, fără a oferi, public, vreo explicație.

Nelson a fost înlocuit de Kevin Roentgen, care a colaborat în trecut cu formațiile Soul și American Pearl.

„I-am oferit șansa de a ne împăca,” spune Todd, „însă el (n.r.: Keith) nu a vrut să accepte. Așa că nu pot spune dacă există vreo șansă să se întâmple. Pot doar să spun că eu m-am străduit și că sper că este fericit, dar asta este tot. Și mai sper că oricine a avut vreo problemă cu formația și a plecat se bucură că a făcut-o și este fericit, pentru că asta este ceea ce contează. Nu îl urăsc pe Keith și nu urăsc pe nimeni,” completează cântărețul.

Următorul disc semnat Buckcherry, „Warpaint”, va apărea în cursul zilei de astăzi prin intermediul casei de discuri Century Media/RED Music. Acesta conține 12 piese, dintre care 11 sunt creații originale, printre ele strecurându-se un cover al melodiei „Head Like A Hole” (Nine Inch Nails). 

„Eu și Josh am început să scriem pentru disc acum câțiva ani,” spune Stevie D. într-un interviu pentru publicația Heavy New York. „Trupa se destrăma și noi ne concentram pe un alt grup în paralel, Josh Todd & The Conflict. Pe parcurs, am început să arhivăm idei. Am făcut asta timp de câțiva ani, iar anul trecut ne-am întâlnit cu Mike Plotnikoff, producătorul celui mai de succes album al nostru, 15. Am pus materialul la punct și îl vom lansa pe 8 martie”.

După spusele chitaristului, crearea materialului ăstuia a fost o experiență diferită de sesiunile pentru toate celelalte albume. „Majoritatea discurilor noastre precedente au fost înregistrate în același loc, alături de același producător,” completează chitaristul. „De data asta, ne-am întors la începuturi. Am apelat la diverse persoane – diverși compozitori, diverși muzicieni. Partea constantă suntem eu, Kelly (LeMieux, basist) și Josh, așa că ne putem numi tot Buckcherry, dar cred că spectrul e un pic mai larg”.

Iată ce piese conține albumul „Warpaint”:

  1. Warpaint
  2. The Alarm
  3. Bent
  4. Radio Song
  5. Closer
  6. Back Down
  7. The Vacuum
  8. No Regrets
  9. The Hunger
  10. The Devil's In The Details
  11. Right Now
  12. Head Like A Hole

Foto: Facebook