Rock News

Mike Shinoda revine cu videoclipul melodiei „I.O.U.”

Clipul a conține imagini din timpul turneului nord-american al lui Shinoda, fiind regizat de Chady Awad.

Solistul Linkin ParkMike Shinoda, a lansat videoclipul piesei „I.O.U”, melodia fiind extrasă de pe albumul „Post Traumatic”. Discul său solo a apărut pe piață în luna iunie a anului trecut.

Clipul conține imagini din timpul turneului nord-american al cântărețului, fiind regizat de Chady Awad. Shinoda deja a început, acum câteva zile, să susțină concertele planificate pentru Europa.

De la apariția albumului „Post Traumatic”, artistul a mai lansat două piese pe care le-a inclus pe ediția deluxe a discului, „Prove You Wrong” și „What The Words Meant”.

„Este o piesă hip-hop foarte întunecată,” a declarat Shinoda pentru publicația Forbes despre „I.O.U.” „Este braggadocio și este inspirată din muzica hip hop pe care o ascultam când eram mai tânăr. L-am ales pe Jaycen Joshua să se ocupe de mixare. Mixează o grămadă de hip hop modern și pop, dar s-a ocupat și de câteva albume geniale de dark hip hop”.

„[Reacția] a fost fenomenală,” spunea Mike anul trecut despre felul în care a fost primit albumul de către public. „Este ceea ce am sperat. Am sperat să existe o conexiune cu oamenii, nu numai referitor la povestea mea, la ceea ce s-a întâmplat în ultimul an, ci ca fiecare să simtă o legătură cu propria poveste. Asta este exact ceea ce s-a întâmplat. Este un sentiment foarte plăcut”.

Discul solo al lui Shinoda este rezultatul trăirilor emoționale ale artistului în urma morții celui mai bun prieten al său, Chester Bennington. „Viața era grea, muzica era ușor de făcut. Muzica mi-a ușurat viața,” a adaugat Shinoda despre cât de dificil i-a fost să compună piesele pentru album.

Foto: Facebook