Rock News

In Flames: Anders Fridén și Björn Gelotte discută despre noul disc al formației. „I, The Mask”

Iată cine este persoana care i-a ajutat pe băieți să descopere o modalitate mult mai productivă și creativă de a crea muzică.

Solistul Anders Fridén și chitaristul Björn Gelotte au discutat cu cei de la Kaaos TV despre procesul prin care au trecut pentru a înregistra cel mai recent disc, „I, The Mask”, care va apărea pe piață la data de 1 martie.

„Cred că am învățat multe lucruri de data trecută când am înregistrat un album, de când am înregistrat Battles,” spune chitaristul. „Am lucrat cu un producător al cărui nume este Howard Benson și ne-a ajutat să scoatem tot ce aveam mai bun din noi. Am început să lucrăm într-un nou fel, zic eu. Eram amândoi (n.r. Anders și Björn) în aceeași cameră, scriind în același timp. Când am început să înregistrăm de data asta, aveam procesul deja pus la punct. Un proces creativ, rapid, plin de inspirație și distractiv”.

Metaliștii au lansat primul trailer pentru „I, The Mask”, pe care îl poți urmări mai jos. Piesa care dă numele celui de-al treisprezecelea disc din cariera suedezilor a apărut deja, precum și melodiile „(This Is Our) House” și „I Am Above”„(This Is Our) House” beneficiază de un videoclip cu versuri printre care s-au strecurat imagini de la festivalul organizat de suedezi, Borgholm Brinner (Borgholm Arde), iar în clipul pentru „I Am Above” își face apariția actorul Martin Wallström („Mr. Robot”, 2015).

Iată și piesele pe care le conține albumul „I, The Mask”:

  1. Voices
  2. I, The Mask
  3. Call My Name
  4. I Am Above
  5. Follow Me
  6. (This is Our) House
  7. We Will Remember
  8. In This Life
  9. Burn
  10. Deep Inside
  11. All The Pain
  12. Stay With Me

Foto: Facebook