Rock News

The Cure anunță aniversarea de 30 de ani de la "Disintegration"

Cu un nou album despre care Robert Smith, solistul The Cure, ne-a spus că este la orizont, The Cure a anunțat acum o serie restrânsă de concerte prin care va serba 30 de ani de la lansarea influentului album "Disintegration". Pe lângă acestea, The Cure va concerta la mai mult de 20 de festivaluri în această vară.

Concertele din seria aniversară "Disintegration" vor avea loc la finalul lunii mai, la Opera House din Sydney, Australia, în cadrul festivalului Vivid Live 2019. The Cure a mai fost headliner la festival în 2011, iar atunci a cântat primul album în totalitate. De data aceasta, ei vor interpreta în totalitate cel de-al 8-lea LP, "Disintegration".

Desigur, în acest an ii vom vedea pe The Cure inclusi in Rock and Roll Hall of Fame alături de Radiohead, Stevie Nicks și Roxy Music, printre altii.

Cea de-a 34-a ediție anuală a ceremoniei de includere în Rock & Roll Hall of Fame va avea loc pe 29 martie 2019 la Centrul Barclays din Brooklyn, New York.

The Cure va concerta în premieră în România la București, în Piața Constituției, pe data de 22 iulie 2019, în cadrul Festivalului Rock the City.

Foto: Getty Images/ Guliver.