Rock News

In Flames: Anders Fridén vorbește despre dependența profesională dintre el și chitaristul Björn Gelotte

După spusele solistului, toate piesele In Flames sunt rezultatul colaborării strânse dintre el și chitarist.

Solistul Anders Fridén a acordat un interviu pentru podcastul PureGrainAudio, în cadrul căruia a abordat diverse subiecte, precum relația profesională dintre el și chitaristul Björn Gelotte.

Cât despre felul în care Fridén și Gelotte depind unul de celălalt, cântărețul ne prezintă situația astfel: „Înainte de Siren Charms, linia melodică era prima compusă. Eu îmi construiam părțile vocale de unul singur, la fel ca și versurile, apoi le arătam celorlalți băieți, care nu aveau nimic de comentat. Acum, eu și Björn lucrăm împreună. Data trecută, am închiriat o casă, iar de data asta, am închiriat altă casă și am construit un mic studio pentru a compune, așa că stăm acolo să lucrăm la toate elementele. Scriem împreună versuri care nu prea au sens, încercând să creăm un tempo, apoi eu le rescriu astfel încât să aibă sens. Cred că am găsit o modalitate de a lucra care chiar funcționează. Eu am nevoie de el, iar el are nevoie de mine. Este o căsnicie care funcționează și devine In Flames,” adaugă el.

Cel mai nou album al suedezilor va apărea pe piață la data de 1 martie. Piesele lansate până acum de băieți sunt „I, The Mask”„(This Is Our) House” și „I Am Above”, iar noi ți le-am lăsat mai jos ca să nu trebuiască să le cauți.

Spre sfârșitul lunii, In Flames vor face echipă pentru turneu cu Within Temptation, formație care a colaborat cu solistul Anders Fridén la melodia „Raise Your Banner”.

Foto: Facebook