Rock News

In Flames apar pentru prima oară pe scenă alături de chitaristul Chris Broderick (Act Of Defiance, ex-Megadeth)

Niclas Engelin i-a cedat locul lui Chris din motive pur medicale, însă situația nu este una permanentă.

Pe 2 februarie, In Flames au susținut un concert în Texas, pe care îl poți urmări la finalul articolului. Pentru spectacolul din Houston, acesta fiind planul și pentru cele din viitorul apropiat, suedezilor li s-a alăturat fostul chitarist Megadeth, actual membru al formației Act Of Defiance, Chris Broderick. Niclas Engelin, chitaristul de drept al In Flames nu va participa la spectacolele organizate în cadrul turneului nord-american al formației din cauza unor probleme medicale.

Spre sfârșitul lunii, In Flames vor face echipă pentru turneu cu Within Temptation, formație care a colaborat cu solistul Anders Fridén la melodia „Raise Your Banner”.

Metaliștii au lansat deja primul trailer pentru „I, The Mask”, discul pe care îl vor lansa pe data de 1 martie prin intermediul caselor de discuri Eleven Seven (în America de Nord) și Nuclear Blast (în tot restul lumii). Piesa care dă numele celui de-al treisprezecelea disc din cariera suedezilor a apărut deja acum două săptămâni, precum și „(This Is Our) House” și „I Am Above”„(This Is Our) House” beneficiază de un videoclip cu versuri printre care s-au strecurat imagini de la festivalul organizat de suedezi, Borgholm Brinner (Borgholm Arde), iar în clipul pentru „I Am Above” își face apariția actorul Martin Wallström („Mr. Robot”, 2015).

Iată și piesele pe care le conține albumul „I, The Mask”:

  1. Voices
  2. I, The Mask
  3. Call My Name
  4. I Am Above
  5. Follow Me
  6. (This is Our) House
  7. We Will Remember
  8. In This Life
  9. Burn
  10. Deep Inside
  11. All The Pain
  12. Stay With Me