Rock News

Sammy Hagar vorbește de reuniunea Van Halen

Michael Anthony a fost contactat de managementul Van Halen cu o jumătate de an în urmă pentru un turneu de reuniune, a dezvăluit Sammy Hagar.

Un zvon recent sugera că formația Van Halen, inclusiv Anthony, care nu a mai cântat alături de trupa încă din 2004, se va reuni în 2019 pentru o serie de spectacole pe stadioane.

Aceasta ar fi prima dată când cei patru membri fondatori ai formației, basistul Michael Anthony, solistul David Lee Roth, chitaristul Eddie Van Halen și toboșarul Alex Van Halen, concertează împreună din 1984 încoace.

În timpul unei apariții pe 13 februarie la emisiunea "Trunk Nation" de la postul de radio american SiriusXM, fostul vocal Van halen, Sammy Hagar, care cânta alături de Anthony în Circle și Chickenfoot, a spus că Michael a fost ținut deoparte vizavi de posibilitatea ca basistul să fie implicat într-un turneu de revenire Van Halen.

Sammy Hagar a repetat de mai multe ori că Anthony are binecuvântarea sa pentru reuniunea Van Halen și i-a rugat pe foștii colegi să îl țină pe colegul sau informat vizavi de această problema, mai ales că răspunsul acestuia a fost afirmativ acum șase luni, când a venit cererea inițială.

Foto: getty Images/ Guliver.