Rock News

Fostul manager Nirvana pregătește o nouă carte, "Serving the Servant: Remembering Kurt Cobain"

Danny Goldberg, unul dintre managerii grupului Nirvana între 1990-1994, va documenta trupa legendara a grunge-ului într-o carte care va apărea pe 2 aprilie prin HarperCollins Ecco Press. Volumul va include si interviuri cu Courtney Love și basistul Nirvana, Krist Novoselic, anunță revista Rolling Stone.

"Serving the Servant" va spune verisunea fostului manager nu numai asupra trupei, ci va intra și în viață privată a lui Kurt Cobain, vorbind de mariajul alături de Courtney Love, nașterea fiicei lor, Frances Bean și problema luptei lui Cobain cu dependențele.

Goldberg Entertainment este un veteran al industriei și și-a început cariera ca publicist Led Zeppelin. Mai târziu, a fost managerul lui Bonnie Raitt și director la Mercury Records și Warner Bros. Records. A scris mai multe cărți, printre care "Bumping Into Geniuses: My Life Inside the Rock and Roll Business" din 2009.

"Am început să lucrez cu Kurt cu un an înainte ca "Nevermind", să fie înregistrat și am rămas aproape de el până cu câteva zile înainte de moartea sa", a declarat Danny Goldberg.

"Imaginea creată de media lui Kurt se concentrează, de obicei, pe tragedia morții sale. Cu toate că este imposibil să ignori demonii care îl chiunuiau, când am documentat și scris "Serving the Servant" mi-am adus mai mult aminte de inteligența lui Kurt, de simțul umorului și de bunătatea arătată celor din preajma lui".

Foto: Getty Images/ Guliver.