Rock News

Bring Me The Horizon ocupă prima poziție a clasamentului Billboard UK cu albumul „Amo”

Cu toate astea, în Billboard 200 nu se situează atât de bine. Iată câte exemplare ale albumului au reușit artiștii să vândă.

Cel mai recent album al englezilor de la Bring Me The Horizon, „Amo”, a ajuns pe primul loc în clasamentul Billboard UK, cu peste 27.000 de exemplare vândute. Este prima oară când BMTH ocupă prima poziție, deși „That’s The Spirit” (2015) a ajuns pe locul al doilea al clasamentului.

Cu toate astea, în topul Billboard 200, „Amo” se află pe locul al paisprezecelea, cu un număr de vânzări aproape egal cu cel din Marea Britanie – 26.000 de copii.

Materialul discografic a apărut pe piață pe 25 ianuarie prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Prima melodie de pe disc, „MANTRA”, a fost împărtășită cu fanii în august 2018, de atunci ajungând la urechile noastre piese precum: „nihilist blues”, „mother tongue”, „wonderful life” (feat. Dani Filth) și „medicine”. Rolul de producător a fost împărțit între solistul Oli Sykes și clăparul Jordan Fish.

Noul album BMTH reprezintă o schimbare a stilului abordat de englezi, care au trecut de la deathcore spre un sunet mai ușor de digerat, pop-ish. Băieții sunt, parcă, de nerecunoscut, mai ales dacă luăm în considerare piesa „nihilist blues”, pentru care au colaborat cu artista Grimes

Foto: Facebook