Rock News

Tom Morello lansează videoclipul melodiei „Every Step That I Take”

Despre cântec, Morello a declarat că îi este dedicat legendarului său coleg de trupă din Audioslave, regretatul Chris Cornell.

Tom Morello (Rage Against The MachineProphets Of RageAudioslave) lansează videoclipul melodiei „Every Step That I Take”, pentru care a colaborat cu Portugal. The Man și Whethan. Piesa este extrasă de pe cel mai recent album solo al chitaristului, „The Atlas Underground”, videoclipul ei fiind regizat de Sean Evans.

„Per total, adresează multe dintre problemele umanității,” declara el despre disc. „Firul tematic al The Atlas Underground este bazat pe istorisiri cu fantome ale justiției sociale. Eu și ansamblul muzical cu care am înregistrat albumul spunem povești despre eroi și martiri ai trecutului pentru a atrage atenția asupra problemelor din prezent și pentru a oferi umanității șansa unui viitor mai just”.

„The Atlas Underground” a apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut prin intermediul casei de discuri Mom + Pop Music. La album au contribuit Marcus Mumford, Vic MensaBig BoiGZA, BassnectarKnife Party și Steve Aoki.

Chris Cornell și Tom Morello au colaborat în cadrul proiectului Audioslave timp de cinci ani, între anii 2002 și 2007, înregistrând trei albume de studio și unul live.

Foto: Facebook