Rock News

In Flames revin cu primul trailer al albumului „I, The Mask”

„Dedicăm cel de-al treisprezecelea album al nostru fanilor, fără de care nu am putea face muzica pe care o cântăm live în fiecare seară,” declară cântărețul Anders Fridén.

Metaliștii suedezi de la In Flames lansează primul trailer pentru „I, The Mask”, discul care va apărea pe piață la data de 1 martie prin intermediul caselor de discuri Eleven Seven (în America de Nord) și Nuclear Blast (în tot restul lumii). Piesa care dă numele celui de-al treisprezecelea disc din cariera suedezilor a apărut deja acum două săptămâni, precum și „(This Is Our) House” și „I Am Above”

„Albumul ăsta este unul foarte special pentru noi,” declară solistul Anders Fridén într-un clip postat pe pagina oficială de Facebook a trupei. „De la lansarea ultimului nostru disc, Battles, ne-am lansat propriul festival anual în Suedia și am pornit într-un turneu mondial, întărind astfel legătura pe care o avem cu fanii noștri”.

Pentru producția materialului discografic, băieții au continuat colaborarea cu Howard Benson (My Chemical RomanceMotörhead), tot el fiind cel care a produs cel mai recent album In Flames„Battles” (2016). 

Iată și piesele pe care le conține albumul „I, The Mask”:

  1. Voices
  2. I, The Mask
  3. Call My Name
  4. I Am Above
  5. Follow Me
  6. (This is Our) House
  7. We Will Remember
  8. In This Life
  9. Burn
  10. Deep Inside
  11. All The Pain
  12. Stay With Me

Foto: Facebook