Rock News

Bring Me The Horizon revin cu piesele „mother tongue” și „nihilist blues”

Se pare că piesele de pe noul disc nu seamănă deloc între ele, însă nu avem de unde ști până nu apare albumul complet. Adică azi.

Bring Me The Horizon lansează videoclipurile pieselor „mother tongue” și „nihilist blues” (feat. Grimes), cântecele fiind extrase de pe albumul „amo”. Materialul discografic va apărea pe piață în cursul zilei de azi prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Prima melodie de pe disc, „MANTRA”, a fost împărtășită cu fanii în august 2018, de atunci ajungând la urechile noastre alte două piese: „wonderful life” (feat. Dani Filth) și „medicine” .

„Întregul disc explorează dragostea și diferitele ei fațete,” declară solistul Oliver Sykes într-un interviu acordat lui Zane Lowe. „Relații toxice și relații pe sfârșite, de fapt. Este, de asemenea, și despre aspectele pozitive, când abia te-ai îndrăgostit și totul pare superb. mother tongue este, probabil, cel mai evident cântec de dragoste pe care l-am scris. A fost și unul dintre cele mai ușoare pe care le-am scris, tocmai pentru că este pozitiv. Este despre momentul în care am întâlnit-o pe noua mea soție. E din Brazilia, așa că nu vorbea engleză foarte bine. Se descurca mai bine decât mă descurcam eu în portugheză, dar am avut o conexiune profundă, a fost o perioadă nebunească. Piesa asta este despre întâmplările de atunci, mi-au rămas întipărite în minte,” a dezvăluit Sykes.

Noul album BMTH reprezintă o schimbare a stilului abordat de englezi, care au trecut de la deathcore spre un sunet mai ușor de digerat, pop-ish. Băieții sunt, parcă, de nerecunoscut, mai ales dacă luăm în considerare piesa „nihilist blues”, pentru care au colaborat cu artista GrimesBring Me The Horizon s-au ocupat singuri de producția ultimelor două albume de studio, nereușind să colaboreze eficient cu niciun producător, spune solistul formației.

Cel de-al șaselea album de studio BMTH„amo”, spun cei de la Blabbermouth, a însemnat o vară întreagă petrecută la studio, pentru compunerea și înregistrarea pieselor, rolul de producător fiind împărțit între Oli Sykes și clăparul Jordan Fish.

 

Foto: Facebook