Rock News

Tom Morello vorbește despre albumul său solo

Justiție socială, eroi și martiri - astea sunt câteva dintre elementele care l-au inspirat pe Morello când a creat albumul.

Săptămâna trecută, chitaristul Tom Morello (Rage Against The MachineProphets Of RageAudioslave) a acordat un interviu pentru emisiunea „Whiplash”, în cadrul căruia a vorbit, printre altele, despre noul său disc solo și despre turneul de promovare a acestuia.

„The Atlas Underground”, albumul solo al artistului, a apărut pe piață în luna octombrie a anului trecut prin intermediul casei de discuri Mom + Pop Music.

„Per total, adresează multe dintre problemele umanității,” spune Morello despre disc. „Firul tematic al Atlas Underground este bazat pe istorisiri cu fantome ale justiției sociale. Eu și ansamblul cu care am înregistrat albumul spunem povești despre eroi și martiri ai trecutului pentru a atrage atenția asupra problemelor din prezent și pentru a oferi umanității șansa unui viitor mai just”.

Conform lui MorelloAudioslave, fosta sa formație, mai are câteva melodii nelansate care vor ajunge la urechile fanilor la un moment dat. Într-un interviu oferit celor de la Kerrang!, solistul a declarat că „nu este mult, dar există material încă nelansat de la Audioslave, ceea ce este foarte mișto”. „Va apărea pe piață la un moment dat, însă nu am idee când,” a continuat el.

Chris Cornell și Tom Morello au colaborat în cadrul proiectului Audioslave timp de cinci ani, între anii 2002 și 2007, timp în care au înregistrat trei albume de studio și unul live.

Foto: Facebook