Rock News

The Cranberries anunță o nouă melodie, "All Over Now"

Piesa va avea lansarea astazi (pe 15 ianuarie), la un an de când solista grupului The Cranberies, Dolores O’Riordan, ne-a părăsit.

Melodia "All Over Now" va face parte de pe ultimul album pe care trupa îl pregătește, "The End". După acest eveniment, The Cranberris a anunțat că se va desființa oficial. Trupa lucra la un nou LP în lunile de dinaintea morții lui Dolores.

Nicio dată de lansare nu a fost încă dezvăluită pentru "The End", dar membrii trupei își țin la curent fanii cu privire la progresele lor pe site-ul lor oficial.

Chitaristul The Cranberries, Noel Hogan, a declarat într-un interviu pentru The Guardian că trupa va lansa un album final, cu vocea și versurile solistei Dolores O'Riordan, înainte de a se despărți.

Dolores O'Riordan a murit pe 15 ianuarie, la vârsta de 46 de ani, fiind găsită scufundată în cadă din baia unei camere de hotel din Londra.

Moartea sa a fost „un tragic accident”, a spus medicul legist, testele toxicologice arătand că artista ingerase doar cantitatea prescrisă de medicamente. Avea însă în sânge o cantitate foarte mare de alcool.

Foto: Getty Images/ Guliver.