Rock News

Fostul solist Twisted Sister plănuiește să relanseze „Dee Snider's Teenage Survival Guide”

Snider declară că i s-a întâmplat și să îl oprească oameni pe stradă pentru a-i mulțumi că le-a salvat viața prin intermediul cărții.

Fostul solist Twisted SisterDee Snider, a declarat într-un interviu acordat în cadrul emisiunii „The Jasta Show” că lucrează la o versiune mai completă a cărții pe care a lansat-o în ’87, „Dee Snider's Teenage Survival Guide: Or How To Be A Legend In Your Own Lunch Time”.

Prima variantă a cărții a fost scrisă de Snider la îndemnul editurii Doubleday, cu scopul de a fi un fel de continuare a publicației  „Twixt Twelve And Twenty” a lui Pat Boone. Cel care l-a ajutat pe Snider să ducă proiectul la bun sfârșit este jurnalistul rock Philip Bashe.

„For The Love Of Metal”, cel mai recent album solo al lui Dee, a apărut pe piață pe data de 27 iulie prin intermediul Napalm Records.

Printre contribuitorii acestui album se regăsesc Howard Jones (ex-Killswitch Engage), Mark Morton (Lamb Of God), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Joel Grind & Nick Bellmore (Toxic Holocaust) și Charlie Bellmore (Kingdom Of Sorrow).

Jamey Jasta (Hatebreed) este cel care s-a ocupat de producția discului.

Foto: Guliver/Getty Images, Amazon