Rock News

Bring Me The Horizon revin cu clipul melodiei „medicine”

Dacă piesa nu te dă pe spate, videoclipul sigur te va impresiona. Acum mai rămâne de văzut dacă în sensul bun.

Bring Me The Horizon lansează videoclipul piesei „medicine”, cântecul fiind extras de pe albumul „amo”. Materialul va apărea pe piață pe 25 ianuarie prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Prima melodie de pe disc, „MANTRA”, a fost împărtășită cu fanii în august 2018, videoclipul ei adunând peste 13 mii de vizualizări până acum.

Noul album BMTH reprezintă o schimbare a stilului abordat de englezi, care au trecut de la deathcore spre un sunet mai ușor de digerat, pop-ish. Bring Me The Horizon s-au ocupat singuri de producția ultimelor două albume de studio, nereușind să colaboreze eficient cu niciun producător, spune solistul Oliver Sykes.

„Am încercat să colaborăm cu o grămadă de producători, dar nu a funcționat niciodată pentru noi,” declară Oli conformBlabbermouth. „Mereu am știut exact ce voiam înainte de a intra în studio. Producem muzică în fiecare zi. O piesă scrisă de noi, foarte rar sună la fel atunci când e gata. O modificăm de 20-30 de ori, în fiecare zi sau săptămână. Până când ajungem în studio, deja am produs-o până i-au sărit fulgii. Ne place să primim critici constructive și să aflăm viziunea cuiva dinafară, dar, în principiu, știm ce vrem,” completează artistul.

 

Foto: Guliver/Getty Images