Rock News

Philip Anselmo interpretează melodia „Walk” în concert (filmare oficială)

Iată de ce a ales Anselmo să interpreteze numeroase piese ale formației Pantera în turneul pe care abia l-a încheiat.

Solistul Philip Anselmo a susținut, alături de formația sa, The Illegals, un concert în cadrul căruia a interpretat piesa „Walk” (Pantera). Spectacolul a avut loc pe 13 noiembrie în Las Vegas.

În turneul care abia s-a terminat, cântărețul a ales să interpreteze numeroase melodii ale formației din care a facut parte pentru a onora amintirea lui Vinnie Paul Abbott și Dimebag” Darrell Abbott, motiv declarat chiar de Anselmo.

Avem și un clip de împărtășit cu tine, la sfârșitul articolului.

Vinnie Paul a murit la data de 22 iunie 2018, la 54 de ani. Artistul a decedat în somn, în casa pe care o deținea în Las Vegas, în urma unui atac de cord. De la moartea fratelui său și până în ultima zi a vieții sale, Vinnie nu a mai vorbit cu Anselmo, învinuindu-l pe acesta pentru moartea lui Dimebag. Vinnie susținea că niște declarații ale cântărețului l-ar fi instigat pe ucigaș.

Alături de HellyeahVinnie a lansat cinci albume de studio, ultimul, „Unden!able”, fiind apărut în 2016. Cu puțin timp înainte de decesul său, toboșarul terminase de înregistrat partea sa pentru viitorul album Hellyeah. Ultimul disc la care a contribuit Vinnie Paul va apărea pe piață în 2019. 

Foto: Facebook