Rock News

Filmul biografic Queen depășește așteptările producătorilor, generând peste 120 de milioane de dolari în weekendul apariției în cinematografe

Părerile despre film sunt împărțite, însă câștigurile din weekendul premierei au depășit cu mult așteptările producătorilor.

Conform publicației Variety, filmul biografic în onoarea Queen, „Bohemian Rhapsody”, a adunat, estimativ, încasări de peste $50 milioane în America de Nord și de $72,5 milioane din Europa.

Inițial, producătorii se așteptau la venituri de $35-40 milioane în America de Nord, ceea ce înseamnă că surpriza a fost una plăcută pentru ei.

Deși filmul a fost unul așteptat de fani cu nerăbdare, părerile au fost împărțite. Unii fani au fost dezamăgiți de modul în care a fost ilustrată povestea englezilor, alții de ilustrarea sexualității lui Freddie Mercury, mai exact de ignorarea acestui subiect aproape în totalitate. Producătorii s-au concentrat pe relația solistului cu logodnica sa, Mary Austin, ea aflând pe la jumătatea filmului că artistul o înșela cu parteneri de sex masculin.

„Bohemian Rhapsody” a început producția sub îndrumarea regizorului Bryan Singer, însă a ajuns să fie terminat de Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). După un conflict aprins cu starul peliculei, Rami Malek, Singer a abandonat filmările.

 Foto: Facebook