Vezi emisiuni

Emisiune

Rock Driver

cu Cristian Hrubaru

de luni până vineri, de la 16 la 19

Iar colegii care se ocupa de site ma tot bat la cap sa spun ceva despre mine, ei bine, n-ar fi chiar asa multe de zis; sunt cetatean roman de provenienta vranceana, cu apucaturi de rocker, port 44 la bocanci, ador sa ma dau cu motocicleta, sunt casatorit, posesor fiica(o cheama IRIS), absolvent al unui liceu de Marina, si, mai acu' spre batranete, si al unei faculati de jurnalism.

Share

Iar colegii care se ocupa de site ma tot bat la cap sa spun ceva despre mine, ei bine, n-ar fi chiar asa multe de zis;  sunt cetatean roman de provenienta vranceana, cu apucaturi de rocker, port 44 la bocanci, ador sa ma dau cu motocicleta, sunt casatorit, posesor fiica(o cheama IRIS), absolvent al unui liceu de Marina, si, mai acu' spre batranete, si al unei faculati de jurnalism.  

Radio… il fac cu pasiune din 1993, si abia odata cu aparitia Rock Fm, pot afirma ca mi-am vazut visul cu ochii, satisfactia profesionala suprema. Sa te lase cineva sa pui rock pe radio si sa mai fii si platit pentru asta, daca nu-i noroc, atunci ce e?:)  Altceva? S-ar putea sa ma mai fi vazut uneori pe la televizor, pe la concerte sau aiurea prin tara, cu motorul.

La Rock Fm ne auzim de luni pana vinerI, la ROCK DRIVER.

Cele mai noi podcasturi