Folk Bun, cu Cristi Dumitrașcu

Fiind mai aproape de muzică clasică în Corul de copii al Radiodifuziunii Române, în liceul de muzică și, mai târziu, în Academia de Muzică din București, am stat destul de departe de rock, cu energia lui specială, cu ritmul lui barbatesc și “chitara distorsionata” pe care le-am experimentat târziu, dupa 25 de ani, in trupe de rock-folk alternativ.

Fiind mai aproape de muzică clasică în Corul de copii al Radiodifuziunii Române, în liceul de muzică și, mai târziu, în Academia de Muzică din București, am stat destul de departe de rock, cu energia lui specială, cu ritmul lui barbatesc și “chitara distorsionata” pe care le-am experimentat târziu, dupa 25 de ani, in trupe de rock-folk alternativ. Poate asta a fost explicatia pentru care m-am dus în mod natural către folk la începuturi, elementele de expresie sunt destul de clasice acolo. 

Am licență de profesor de muzică și dirijor de cor, dar nu am profesat niciodată, fiindcă exact în momentul absolvirii am descoperit radioul și de 17 ani tot radio fac.

 Cariera muzicala “laică “ a început tot în folk, fix în urma cu 20 de ani,  cu participări și trofee pe la diferite festivaluri foarte populare pe atunci. Între timp am publicat 4 albume de autor cu 3 case de discuri, iar Academia de folk de la Rock Fm este un pariu pe care sper să îl câștig alături de mai rockerii mei prieteni, Hrubaru și Cișmașu.